Odluku o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena u Ministarstvu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke za vrijeme trajanja pandemije bolesti corona virusa (COVID-19), koja je stupila na snagu 23.03.2020. godine.

Prema Zaključku Vlade Županije Zapadnohercegovačke od 23. ožujka 2020. godine RADNO VRIJEME u tijelima uprave Županije Zapadnohercegovačke za vrijeme trajanja pandemije bolesti je od 8.00 do 13.00.

Odlukom je utvrđena organizacija rada, raspored rada i radnog vremena, te obavljanje nužnih i neodgodivih poslova, kao i broj državnih službenika i namještenika potrebnih za njihovo obavljanje u Ministarstvu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke za vrijeme trajanja pandemije bolesti corona virusa (COVID-19).

Ono što je bitno istaknuto u Odluci, a odnosi se na rad sa strankama u pružanju usluga građanima je:

- da za vrijeme trajanja pandemije Ministarstvo neće neposredno raditi sa strankama, osim u iznimnim situacijama.

- da će se komunikacija sa strankama obavljati putem redovne pošte, telefona i  elektroničkim putem.

Kontakti za komuniciranje i rad sa strankama za vrijeme važenja Odluke su:

     telefon: 00387 39 661 672; 661 673

     fax: 00387 39 661 674;

     e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U slučaju iznimne situacije, odnosno potrebe neposrednog kontakta, upozoravamo kako je stranka obvezna javiti se službujućem djelatniku na prijavnicodržavajući propisanu mjeru socijalne distance, i pričekati odgovarajuće upute nadležnog službenika, odnosno namještenika.

Molimo sve korisnike usluga za poštivanje navedenih pravila i smjernica koje su produkt nastale situacije, odnosno pandemije izazvane corona virusom (COVID-19).

Pozivamo vas i apeliramo da se pridržavate i svih zapovjedi i mjera koje je naložio Stožer civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, te da držite socijalnu distancu i ograničite kretanje, čime ćete zaštititi ujedno i sebe i druge.

Back to Top